Μαλάξεις

Μάλαξη για Εγκύους ( Pregnancy Massage )

Μάλαξη για Εγκύους ( Pregnancy Massage )

Η μάλαξη για τις εγκύους, είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανακουφίσουμε την μέλλουσα μητέρα από τους μυικούς πόνους, από την ένταση και το άγχος της κύησης και να τη βοηθήσουμε να αισθάνεται πιο άνετα με τις αλλαγές του σώματος της.
Χρειάζεται η συγκατάθεση του γιατρού ,καθώς προτιμώνται συγκεκριμένες θέσεις και κινήσεις σε κάθε περίπτωση.

45'
25€
Παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη Μάλαξη ( Traditional Thai Massage )

Η παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη μάλαξη (Traditional Thai Massage) είναι ένα ξεχωριστό είδος μάλαξης, το οποίο συνδυάζει απαλές πιέσεις στις γραμμές ενέργειας (Sen Lines) και στα σημεία τους.
Το συγκεκριμένο είδος μασάζ ασκείται σε όλο το σώμα, διατείνονται όλοι οι μύες και ιστοί στις αρθρώσεις του σώματος, ενώ παράλληλα «ξεκλειδώνει» τα σημεία συσσωρευμένης πίεσης, οδηγώντας στη μείωση του στρες και σε μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης και ευελιξίας.
Επιτελείται σε στρώμα που βρίσκεται στο πάτωμα, δε χρησιμοποιείται λάδι και ο πελάτης οφείλει να φοράει τα ρούχα του.

75'
45€
Λεμφική – Αποιδηματική Μάλαξη ( Lymphatic Drainage Massage )

Η Λεμφική – Αποιδηματική Μάλαξη ( Lymphatic Drainage Massage) , ασκείται σε όλο το σώμα αλλά και τοπικά.

Στοχεύει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, στην απομάκρυνση των “τοξινών” από τους ιστούς του σώματος και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.

Το τμήμα του κυκλοφορικού συστήματος μέσω του οποίου απομακρύνονται τα προϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού αποτελείται από το φλεβικό και το λεμφικό σύστημα.

Η λέμφος, προέρχεται από διηθήσεις του αίματος στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Αποτελείται από πλάσμα του αίματος και περιέχει πολλές λιπαρές ουσίες.

Σε ολόκληρο το σώμα μας υπάρχουν 400-700 λεμφογάγγλια. Τα μισά απ’ αυτά βρίσκονται κάτω από την κοιλιά (βουβωνική χώρα) και κάτω από τη μασχάλη.

Η λεμφική μάλαξη, είναι μια τεχνική για να αυξήσουμε τη λεμφική ροή. Με την αύξηση της λεμφικής ροής, αυξάνεται η δραστικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος και η παραγωγή των λεμφοκυττάρων.

Σε αθλητές που υπέστησαν αθλητικές κακώσεις ή που παρουσιάζουν μετατραυματικό οίδημα, η λεμφική μάλαξη είναι πολύ βοηθητική.

Οι αισθητικές ενδείξεις είναι επίσης αρκετές και σχετίζονται με την ποιότητα του δέρματος, την αποτοξίνωση, την αύξηση της αιμάτωσης, τη μείωση της κυτταρίτιδας, την αναζωογόνηση του δέρματος.

30'
20€
Θεραπευτική / Αναλγητική Μάλαξη – Therapeutic / Analgesic Massage

Θεραπευτική / Αναλγητική Μάλαξη – Therapeutic / Analgesic Massage

 

Η θεραπευτική / αναλγητική μάλαξη αποτελεί συνδυασμό, από έντονους-δυνατούς-σταθερούς χειρισμούς, μαλάξεις και διατάσεις των επιφανειακών και βαθύτερων μυών του σώματος.

Ο συνδυασμός βοηθάει στην επαναφορά της ελαστικότητας τους και κατά συνέπεια, στην ολική ευλυγισία του σώματος.

Επικεντρώνεται σε ορισμένα οδυνηρά και άκαμπτα σημεία του σώματος και εστιάζει την πίεση στα στρώματα των ιστών κάτω από το δέρμα.

Είναι λιγότερο ρυθμική μάλαξη αλλά ανακουφίζει από τη χρόνια καταπόνηση των μυών, κυρίως αυτών που συμβάλουν στην ισορροπία και κίνηση του σώματος.

Στόχος της θεραπευτικής μάλαξης είναι, η αποσυμφόρηση των μυών και των μαλακών μορίων από τα απόβλητα τους, η καλύτερη αιμάτωση των ιστών και η επανακυκλοφορία των ευεργετικών συστατικών στους ιστούς του σώματος.

 

'
30€€
Μάλαξη Πλάτης ( Back Massage )

Μάλαξη, η οποία εστιάζεται στη περιοχή της πλάτης, της μέσης και του αυχένα, και συμβάλει στην αποβολή του stress και της σωματικής και ψυχικής κούρασης. Σουηδική μάλαξη πλάτης. Κατάλληλη για άτομα που εργάζονται πολλές ώρες σε καθιστική “στάση γραφείου” ή “στάση smartphone”.

30'
20€