Μαλάξεις

Μάλαξη για Εγκύους ( Pregnancy Massage )

Η μάλαξη για τις εγκύους, είναι ένας υπέροχος τρόπος να ανακουφίσουμε την μέλλουσα μητέρα από τους μυικούς πόνους, από την ένταση και το άγχος της κύησης και να τη βοηθήσουμε να αισθάνεται πιο άνετα με τις αλλαγές του σώματος της.
Χρειάζεται η συγκατάθεση του γιατρού ,καθώς προτιμώνται συγκεκριμένες θέσεις και κινήσεις σε κάθε περίπτωση.

45'
23€
Παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη Μάλαξη ( Traditional Thai Massage )

Η παραδοσιακή Ταϋλανδέζικη μάλαξη είναι ένα ξεχωριστό είδος μάλαξης, το οποίο συνδυάζει απαλές πιέσεις στις γραμμές ενέργειας (Sen Lines) και στα σημεία τους.
Το συγκεκριμένο είδος μασάζ ασκείται σε όλο το σώμα, διατείνονται όλοι οι μύες και ιστοί στις αρθρώσεις του σώματος, ενώ παράλληλα «ξεκλειδώνει» τα σημεία συσσωρευμένης πίεσης, οδηγώντας στη μείωση του στρες και σε μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης και ευελιξίας.
Επιτελείται σε στρώμα που βρίσκεται στο πάτωμα, δε χρησιμοποιείται λάδι και ο πελάτης οφείλει να φοράει τα ρούχα του.

75'
35€
Λεμφική Μάλαξη / Κυτταρίτιδας ( Lymphatic Drainage Massage / Anticellulite )

Η συγκεκριμένη μάλαξη,ασκείται ολικά και τοπικά και σε όλο το σώμα.Στοχεύει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, στην απομάκρυνση των “τοξινών”, από τους ιστούς του σώματος και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.Ασκείται, εναλλακτικά, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στο σώμα.

30'
23€
Αθλητική / Αναλγητική Μάλαξη – Βαθιά Μάλαξη Ιστών ( Deep Tissue Massage ) – Μυοχαλαρωτική Μάλαξη

Η αθλητική / αναλγητική μάλαξη αποτελεί συνδυασμό, από έντονους-δυνατούς-σταθερούς χειρισμούς, μαλάξεις και διατάσεις των επιφανειακών και βαθύτερων μυών του σώματος. Ο συνδυασμός βοηθάει στην επαναφορά της ελαστικότητας τους και κατά συνέπεια, στην ολική ευλυγισία του σώματος. Στόχος της μάλαξης είναι, η αποσυμφόρηση των μυών από τις τοξίνες τους και η επανακυκλοφορία των ευεργετικών συστατικών.

Η βαθιά μάλαξη ιστών ασκείται σε όλο το σώμα και είναι αργή,δυνατή και σίγουρη. Επικεντρώνεται σε ορισμένα οδυνηρά και άκαμπτα σημεία του σώματος και εστιάζει την πίεση στα στρώματα των ιστών κάτω από το δέρμα. Είναι λιγότερο ρυθμική μάλαξη αλλά ανακουφίζει από τη χρόνια καταπόνηση των μυών, κυρίως αυτών που συμβάλουν στην ισορροπία και κίνηση του σώματος.

45' / 60'
25€ / 30€
Μάλαξη Πλάτης ( Back Massage )

Μάλαξη, η οποία εστιάζεται στη περιοχή της πλάτης, της μέσης και του αυχένα, και συμβάλει στην αποβολή του stress και της σωματικής και ψυχικής κούρασης. Σουηδική μάλαξη πλάτης. Κατάλληλη για άτομα που εργάζονται πολλές ώρες σε καθιστική “στάση γραφείου” ή “στάση smartphone”.

30'
18€